Post by stupconfperpaxin on Feb 4, 2022 8:07:02 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Recharge Please! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Recharge Please! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odblokować pieniądze ▞▞▞
▞▞▞ Recharge Please! 2022 version ▞▞▞
JBL PROSCAN RECHARGE
😠👉💔💔💔💔💯.
Gra jest fajna, ale nawet bez liczenia opcjonalnych reklam skórek, "skrzyni" i monet x10 po każdym dużym poziomie, nadal masz reklamy nie do pominięcia po każdym poziomie 20-30s. Domyślnie spędziłeś tyle samo lub więcej czasu w reklamach niż w grze, a nawet więcej, jeśli chcesz trochę premii.
Pokój, relaks i wyzwanie dla mózgu! (Lubię wyzwania! Szczególnie mózgowe!)
Nie powinienem oglądać reklam po każdym poziomie, rozumiem, że w ten sposób gry zarabiają, ale nie. Nie chcę nawet oglądać reklamy, aby zdobyć więcej monet, ale nawet gdy biorę niższą kwotę, nadal muszę oglądać reklamę. To denerwujące, proszę przestań.
OBRAŹLIWY! Najbardziej irytująca gra w historii. Po każdej rundzie jesteś ZMUSZONY oglądać ich addy. Próbują cię zwabić, zdobywając więcej monet, jeśli obejrzysz film, a nawet jeśli tego nie zrobisz, nadal będziesz go oglądać z mocą. 😠.
Ok, ale za dużo reklam. Spędzam z reklamami więcej czasu niż z grą. Niedługo wyjdę z tego nonsensu
To dobrze, ale dlaczego dodatek sprawia, że gra wygląda tak ciężko, ale jest baaaardzo łatwa !!!!!!!!!!!!🦄🦄🦄📱📱📱📲📲📲📲📱📲📱📲📱📲
Fajna gra, gdy jesteś sam w domu, ale jest nudno bez grania w nią z ludźmi w pobliżu😂
To dobrze, ale jest za dużo reklam! Wiem, że wszystkie gry zawierają reklamy, więc napraw to
wpisz brakujące litery w wyrazach, aby utworzyć logiczne ...
Byłoby to 5 gwiazdek, ale znalazłem błąd na poziomie 27. Robię poziom poprawny, telefon jest w pełni naładowany, ale tuż przed tym pojawia się ekran nieudanego poziomu, więc tracę poziom, ale na ekranie nieudanego poziomu telefon jest w pełni naładowany, spójrz na ten problem
Szczerze mówiąc, dobra gra zabijająca czas i rozumiem, dlaczego reklamy są w darmowej grze, aby generować przychody, ale kiedy są dosłownie co 30 sekund, jest to trochę dziwny ruch
Cóż, gra tak, jak jest reklamowana. Chociaż są mikrotransakcje, szczerze nie widzę w tym sensu, ponieważ gra jest banalnie prosta.
Zabawne, ale WAAAAY za dużo reklam. Jak legit co 5 sekund. Chcę grać więcej, ale nie mogę tego znieść. Rozumiem, że potrzebujesz reklam za pieniądze, ale jeez nie bombarduj mnie nimi
Ta gra byłaby naprawdę fajna, gdyby nie ciągłe reklamy. Oglądasz reklamy częściej niż grasz. Każdy poziom zajmuje około 5-10 sekund, a następnie co drugi poziom masz 30-sekundową reklamę. Po prostu pozwól mi zagrać w tę grę
To jest takie niesamowite, tak bardzo to kocham, że wcale nie jest straszne, to najlepsza gra, w jaką kiedykolwiek grałem, czytałem, jeśli ma pięć gwiazdek Jedna to dlatego, że to nie jest straszne Druga to, że nie jest zbyt nudna, a trzecia to to, że jest super fajnie i po czwarte to wcale nie jest nudne powinieneś w nią zagrać i może się ze mną zgadzasz tak dlatego uwielbiam tę grę że to co czytam pięciogwiazdkowe
10/10
To jest świetna zabawa i nie jest zbytnio glitching Bardzo to lubię Powinieneś dostać grę
Przerywamy te reklamy w połowie ciekawą grą. OMG... Jestem zaskoczony, że nie masz reklamy wyświetlanej podczas poziomu, a także na początku i na końcu każdego poziomu. Jeśli uwielbiasz reklamy... to gra dla Ciebie. Usuń dużą liczbę reklam, a gra może być naprawdę fajna.
To było naprawdę trudne do pobrania i zawsze powtarzało, że nie zadziała, a wielu, ponieważ było to naprawdę denerwujące i było bardzo powolne. Kiedy wróciłem z jedzenia, nadal nie zostało ukończone pobieranie, więc usunąłem go, ale to też zajęło naprawdę naprawdę długo i do czasu, gdy zakończył usuwanie, było już 4:00!!!!!!
Gra super! Cztery gwiazdki ponieważ są reklamy, ale to jest właśnie w takim miejscu. Ale jeśli komuś przeszkadzają to poprostu wyłączy WI-FI!
Fajna gra chociaż też lubię telefony i komputery podłocza się do gniazdek
Za dużo reklam pomiędzy i DUŻO zbyt łatwe...
Średnia gra
Ta gra ma zbyt wiele reklam za każdym razem, gdy wchodzisz na nowy poziom lub robisz nowy ruch, pojawia się reklama, jeśli zamierzasz pobrać tę grę, sugerowałbym za każdym razem po prostu obejrzyj wideo, ponieważ będziesz mieć do obejrzenia tak czy inaczej. Nie jestem wielkim fanem tej gry, więc odinstalowałem ją.
za dużo reklam
Proste i zabawne, ale och reklamy. Nawet jeśli zdecydujesz się nie wyświetlać reklam, i tak je otrzymasz i prawie na każdym poziomie, co sprawia, że gra jest bardzo denerwująca. Każdy, kto korzysta z planu danych, szybko wykorzysta przydzielone dane podczas oglądania reklamy na każdym poziomie. Odinstalowany, bardzo frustrujący.
تحميل أحدث نسخة من Zagadki logiczne, łamigłówki. Mr Bullet - Spy Puzzles.
To fajna gra, ale niektórzy ludzie narzekali na reklamy, które można po prostu wyłączyć z WiFi. Jest fajnie do poziomu 40 lub więcej, ale potem po prostu grasz te same poziomy w kółko, więc 3 gwiazdki.
Uwielbiam tę grę, jest taka uzależniająca Dlatego ją uwielbiam i jest naprawdę fajna, a ponadto jest darmowa i jest auaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! I łatwe
Chodzi mi o to, że jest to szybka zabawa, ale jest baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas łatwego i przysięgam po każdym poziomie ich reklama
Super grą polecam
🧠👀👅👄🦴.