Post by stupconfperpaxin on Feb 4, 2022 8:04:00 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farming Simulator 16 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farming Simulator 16 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neskončno zlato ▞▞▞
▞▞▞ Farming Simulator 16 2022 version ▞▞▞
To je dobra igra. Zabavna je za igranje in dolgo časa me zabava. Imam samo eno težavo in to z najetimi ljudmi. Delajo čudne stvari in preprosto ne opravljajo svojega dela pravilno.
Igra je popolnoma osupljiva, ljubite odprt občutek in vsestransko dinamiko igre. Res bi rad, če bi se lahko FS16 in FS18 združila, kot preveč različna mesta, vendar v eni državi
Pravkar sem dobil igro, a ko pritisnem Play, zapre aplikacijo in je pisalo, da se igra še naprej zruši ter jo Odstrani in znova prenesi hmmm... 🤨
V tej igri nima pogleda v notranjost, je razočaranje in nima nobenega krmiljenja, da bi vozil samo žiroskop in drugo. In še ena stvar, ko nekaj kupim, sem ročno pobral to in prišel na svoj običajen kmetijski kraj, to je ogromno časa, zato dodaj samodejno izbiro gor in spusti na konično točko na zemljevidu in dodaj še nekaj strojev v igri mislim, da mi boste odgovorili in upam, da boste izdali posodobitev s temi izboljšavami, hvala....
1 menim, da je to dobra grafika in 2 je bilo, da moraš dodati nekaj več kot na primer dodati vlak, letalo ✈️ in nekaj brez avtomobila 3 je bilo, da moraš ustaviti bencinsko črpalko brez bencina
Preizkusili smo se v vlogi kmetovalca v Farming Simulator 22. Published. 2 dneva ago. on. 19/01/2022 ... 16/01/2022.
Zakaj postane rdeč od tvojega sveta, če imaš več igralcev, ker ko sem se igral s prijateljem, ko sem hotel iti v svoj svet, ga ni bilo tam, na tem svetu sem imel tako velik napredek👿😡😡
Grafika FS13 je boljša, kontrole pa veliko slabše
To igram že vrsto let, neverjetna grafika je osupljiva. Mislim, da bo bolj smešno, če dodate več strojev za rastline in izboljšate mesta trgovanja
To je dobra igra, vendar ne shrani napredka kot f14. Prosimo, izboljšajte jo.
ne razumem; FS14 je odličen, to je grozno. Stalno zmrzuje/zamrzne, gledal sem več oglasov, vendar nisem prejel denarja, grafika je zelo amaterska, zemljevid je premajhen in zmeden, je nezanesljiv in se moj telefon pregreva. Še bolj razočaranje, ker je FS14 tako dober ...
Akcija.si - ugodno, varno, hitro
Bilo je nekako zabavno, dokler nisem ugotovil, da bodo vaši pridelki zgnili in postali neuporabni, zaradi tega je tam, kjer preživite čas, ter gorivo in semena za pridelek, ki se pokvari in ga ne morete prodati, čeprav se zavedam, da je to res v resničnem življenju, igra ni tako zabavna, ker če poskušate pobrati pridelek, preden se pokvari, medtem ko poskušate posejati drugo polje, se morate ustaviti sredi sajenja, da poberete pridelek, ki ste ga že posadili, preden se pokvari in to pokvari sajenje .
Odlicno
Všeč mi je ta igra, vendar bi morali in nekaj večjih polj
Zelo dobro lahko izboljšate tudi grafiko in hitrost traktorja
To je dobra igra, vendar potrebujete nekaj posodobitev v pomočniku in v volneni sheed je nekaj troblue v pomočniku, zato ga morate popraviti in v tovarni za polnjenje trave, če en oddelek filla pomočnik ni šel v naslednji razdelek, zato potrebujete posodobitev, so težave
Bila je dobra igra, vendar zemljevid potrebuje več prostora, tako da se lahko voziš dlje in počneš več stvari, ta igra pa potrebuje več avtomobilov in tovornjakov Ti jaz
Lepa igra in tudi zelo poceni stane dejavnike tveganja, vendar ne ocenjujte za dunyam odpadki odpadki odpadki odpadki odpadki odpadki odpadki odpadki odpadki odpadki odpadki igra najboljša igra najboljša igra najboljša igra najboljša igra najboljša igra najboljši najboljši gozd prosim coming kutte coming kutte waste odpadki odpadki odpadki odpadki odpadki odpadki s svojim krvavim norcem krvavim norcem krvavim norcem odpadki odpadki odpadki odpadki odpadki odpadki na svetu najboljši je spletni sistem za dostop do sistema je najboljši pomen je odpadek
Giants Software Farming Simulator 22 (ps4) | Igre - Shoppster
Žiroskop je zelo neprijeten. Kar naenkrat popolnoma brez gibanja, potem pa vožnja v krogih. Ne ustavi se približno 10 sekund. Zelo frustrirajoče. Nenameščen.
Farming simulator 14 je boljši od, vendar mi je všeč gozdarska funkcija te igre
Ok, to mora imeti banko, da lahko dobite posojila, da bo kot prava farm sim za PC in. Tiste druge stvari in pojdite do mesta, kjer lahko združite polja, potem bi bilo to 5 zvezdic
Farming Simulator 16 HinterzartEN
Zlo kul
Naročila izdelkov na zalogi, oddana od ponedeljka do petka do 12. ure, odpremimo isti dan. Dostava poteka prek Pošte Slovenije. Osebni prevzem: Na voljo v 16
Te igre že dolgo ne morem igrati, tako je moteča... prva napaka: prosi me, da jo posodobim, ko je v celoti posodobljena. Nato se nekaj sekund zaleti v igranje na mojem telefonu, na tablici pa se lahko malo igram, potem pa pride do napak pri vožnji/krmilu in traktor vzleti in ga ne morem ustaviti ali krmiliti. Nato se aplikacija samo zapre. Mislil sem, da je to moj tablični računalnik, ker je bil starejši, vendar se tudi na mojem novejšem telefonu ne bo predvajal. Prosim, popravite, drugače mi je všeč igra!
Super je
Oba z mojim prijateljem jo mama 🐶🐶🐶
Odlična grafika, vendar bi si želeli, ko več kot 2 osebi igrata več igralcev.
Zaradi tega moj telefon ves čas zamrzne. In odkar sem ga namestil, moj telefon nenehno sveti in troši baterijo
Farm Simulator 18 je imel prodajo in nakup živine in ta aplikacija Farm Simutor16 vse, kar človek počne, je hraniti in zbirati kravje mleko in ovčjo volno. Precej šepav, ker vsaj če bi kupoval in prodajal živino in jo vlekel na Market, si vzel čas za to, da boš imel čas za žetev. Namesto Farm Simulator 16 morate samo počakati na svoje pridelke, razen gojenja dreves, ni drugega za početi in to lahko najamete.
Zakaj ima gumb za več igralcev v sebi, če piše, da je brez povezave.
Obtičal na nalagalnem zaslonu in me nato vrgel ven
Dejansko ne morem igrati, ker igra noče prepoznati, kje dejansko pritiskam moj prst. Dobesedno je nemogoče uporabiti plin, ker igra misli, da vlečem s prstom po zaslonu *skrajno* skrajno levo od mesta, kjer se dejansko dotikam. Bolj ko se približam desnemu robu zaslona, hujša je težava. Absolutna smeti.
Simulacijske igre · Filtriraj rezultate · Oglasi na bolha.com · RTL Ski jumping - simulacija smučarskih skokov · The Sims 4 PS4 · Prodam Farming Simulator 19
Vse je dobro, igra je zelo dobra, a ena stvar mi ni všeč, in to so kontrole Grozno. Prosimo, spremenite te krmilne elemente.
Traktor je res počasen in na telefonu se mi ne zdi normalno. Kolo ni priročno za vožnjo!
Kontrole žiroskopov sploh ne delujejo. Položim telefon na mizo in se bo naključno obrnil desno in levo.
Včasih gledam oglase za 25k kovancev. Pred kratkim gledam in nikoli ne prejmem svojih kovancev. Razočaranje, popravite to. Začelo se je šele pred nekaj dnevi. Pred tem ni bilo težav. Dobiš prihodek od gledanja mojih oglasov, jaz pa ne dobim svojega konca kupčije. Ni pravično.
Odlično živ Nace odlično zdravo jas Rok pirc adijo
Najboljša igra!
Tako težko nadzorovati
Simulacijske igre
Ta igra je super 😍, a želim si, da bi imela največji zemljevid, da bi lahko šli daleč raziskovat deželo ali prodali svoje žito 😎
Smeti..ni vreden niti dolarja imam lep telefon in tudi takrat je igra zamrznila, potem ko sem veliko časa posvetil svoji kmetiji in potem sem izgubil vse, ne zapravljaj 99 centov, namesto tega kupi čaj iz arazona.... Želim si imel sem
Igra je tako dobra, a nekaj hroščev v tej igri je najprej, ko sem nagnil krmiljenje, ko se je spremenilo vrtenje zaslona
Igra je bila v redu, vendar ni združljiva, da bi jo lahko igrali s tipkovnico.