Post by stupconfperpaxin on Feb 4, 2022 7:57:54 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gardenscapes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gardenscapes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים אינסופיים הכל ▞▞▞
▞▞▞ Gardenscapes 2022 version ▞▞▞
יותר מדי זמן מותניים בקריאת שיחות משעממות. אפילו אפשרות הדילוג לא עובדת טוב במיוחד. אני פשוט אוהב לנקות רמות ולבחור תפאורה. הפוך את השיחה על תפאורה לקצרה יותר ותבטל לחלוטין דיבורים על משימות.
כיף!
ממש משחק מהנה
خير خهح 00 حخك 8 خخ99😁😁
אני משחק כבר 6 שנים ואוהב את זה!! כן, כנראה הוצאתי לפחות 4000.00$ במשחק ואני לא מרוצה מזה, אבל זו אשמתי. אני עדיין ❤ המשחק!!!
אין קשר בין הפרסומות למשחק!
כיף ומרתק, אבל קצת איטי, לוקח יותר מדי זמן לטעון כדי להתחיל את המשחק, ובין רמות
כל כך כיף שאני לא יכול להניח את זה מהיד. אני אוהב את הגרפיקה החדשה. אני אוהב את כל המילים החדשות, זה עושה את הכיף בביצוע הרמות ואתה מקבל סיכוי טוב יותר להמשיך הלאה ולהיתקע ברמה.
די 7 בעסטער טריקס פֿאַר גאַרדענסקאַפּעס | אַנדרויד גוידעס
Gardenscapes Gündəlik lleq
אין מספיק פריטים חינמיים אם אתה משחק כל יום אתה צריך לקבל יותר פריטים בחינם או בונוסים. החלקות לא קלות כמו בחלק מהמהלכים כמו במשחקים אחרים, להחזיר את הנוף הגן הישן לא אוהב לבנות בחוץ כל הזמן הגינה של לילי הרבה יותר טובה בגן המומלץ ביותר של לילי המשחק הזה הוא בור כסף אל תקנו בו הם עושים חלק מהרמה כל כך קשה הכוח שלכם לקנות מה שאני מסרב לעשות אני פשוט או אלך לכמה ימים אני בטח אמחק המשחק בסך הכל
מראים משהו אחד בפרסומת בסוף משהו אחר לגמרי אם תסתכלו בתמונות תבינו ביזיון!
משחק טוב וממכר עד כה. אני אבוא אחרי יותר משבוע של משחק לסקירה מלאה. 23/8/20 משחק מעולה. רמות מרגשות כמו גם פרסים. אין פרסומות מוגזמות ששוברות את הריכוז שלך. אפילו הצלחתי לגרום לבעלי להוסיף את זה למשחקים שלו. לקחתי הפסקה כדי להדביק את הקצב ועכשיו אנחנו יכולים להתחרות אחד מול השני מבלי להתחבר לפלטפורמת מדיה חברתית (האהוב עליי). נסה את המשחק הזה בעצמך. 28/2/21 אנחנו עדיין מתקדמים ונהנים מהמשחק ביחד. 😍
תינוקי
אני מאוד נהנה לשחק במשחק הזה. הסיפור מהנה, והגן יפה מאוד. האתגר מתגמל לכולם. הדבר היחיד שרציתי הוא שהמשחקים הנוספים נתנו לך מספיק זמן לשחק.
אני משחק לפחות 3 שנים. תוציא על זה הרבה כסף. נראה שככל שאתה משחק יותר רמות אתה צריך להשתמש בהרבה יותר כוכבים. ואני לא אוהב איך אתה מקבל רק 20 כסף על הכסף הירוק כדי לעצב מחדש את השטחים. זה לוקח לנצח. תמיד 5,000 או 6,000 רק כדי לקבל עיצוב אחד. אני אוהב את המשחק הזה אבל הוא מתחיל להיות מעצבן. נמאס לבזבז לחשוב על מחיקתו. יותר כסף אתה מוציא כמה שפחות נעשה.
בנתיים משחק טוב מעניין
Gardenscapes by Playrix on the iOS (iPhone/iPad). View, search and get stats on reviews and star ratings, as displayed at IL App Store.
הכל טוב עד היום. המשחק לא רשם את הרקטות הנדרשות, אז המשכתי לנסות שוב. הפסדתי כמעט 3000 מטבעות בניסיון להשיג את הרמה הזו. הוצאתי הרבה כסף על המשחק הזה. אלא אם כן אסדר את זה, אני לא אשתמש במשחק. גם לי לא הצלחתי ליצור קשר עם תמיכת הלקוחות. רק דבשתי אותי ממקום אחד לאחר ללא עזרה ממשית.
פגזזזז
נמאס לי מהאפליקציה הזו ומ-Homescapes שמפסיקים את הרמה באמצע, עולות לי בחיים וגורמות לי לאבד את כל המאיצים שלי, גם אלו שהרווחתי וגם כל אופציה נוספת שיש לי לרמה הזו. אז אני צריך להוציא יותר בוסטרים מהחנויות שלי כדי להחזיר את המאיצים שכבר הרווחתי פעם אחת. זה קורה רק עם אפליקציות Playrix. זה והורדות איטיות. תקן את זה או שאני לא מוציא עוד $.
iOS 9.0 ומעלה; תאימות: מתאים עבור: גילאי 4
שונא לחלוטין את רמות ה"אתגר" כי ברור שהן תופסות כסף מזומן, גרוע מכך אתה לא יכול לבחור לדלג עליהן והן נחשבות לאיבוד, כך שהעליות הכוח הנוספות שהרווחת יאבדו ואתה צריך להתחיל מחדש
משחק נהדר. מאוד ממכר. הרבה משחקים ואתגרים יומיים/שבועיים מהנים להוסיף לכיף. בהחלט שווה את ההורדה.
משובח!
הפרסומת של זה שקרניות
המשחק התחיל בכיף. עם זאת, אלא אם כן אתה רוצה להוציא הרבה כסף כדי להתקדם ברמות, אל תבזבז את זמנך. המפתחים הופכים את זה לבלתי אפשרי לעבור רמות אלא אם כן אתה מוציא כסף. הוזהר.
אני משנה את סקירת 5 הכוכבים שלי ל-2 כוכבים כי אני לא יכול להשתמש יותר בנקודות Google Play במשחק הזה. מאוד מאוד מאכזב!
ביגלל שזה הרפתקאה
לא יכול לקבל מספיק מהמשחק הזה! זה סופר כיף וממכר מאוד. אוהב את זה, תמשיך בעבודה הנהדרת.......
זה בדיוק כמו משחקי התאמה 3 ושיפוץ אחרים. מה שמייחד את זה עבורי הוא ההיבט הצוותי. אני אוהב לעבוד כצוות. ואתה צריך עזרה כי נראה שהרבה מהרמות פשוט קשה מדי לעבור עם מספר המהלכים שניתן. יש רמות "קשות" וזה בסדר, אבל גם הרמות הרגילות לפעמים כמעט בלתי אפשריות בלי להוציא כסף. לאחר ניסיונות רבים אני חושב שאתה צריך להיות מסוגל לדלג על זה ולהמשיך הלאה. זה לא כיף לשחק באותה רמה 50+ פעמים.
הורדתי אותו לטלפון חדש יותר והפלטפורמה לא עובדת עם נופי גן. זה אפילו לא מתנגן יכולתי לפתוח את האפליקציה חמש פעמים וכלום לא קורה זה פשוט יקפא על מסך שנראה כמו דשא.. למה זה?
הכל בסדר עד שהגיע הזמן לעדכן אז תמיד יש בעיה וכשזה סוף סוף קורה אני אף פעם לא מקבל שום תגמול כפי שכתוב...זה מבאס
אני נהנה לשחק במשחק הזה. זה בטוח מעביר את הזמן. זה יכול להיות אתגר לפעמים אבל אתה צריך להמשיך לנסות ולא לוותר. לא יכול לחכות לראות מה אוסטין הולך לעשות הלאה. אין רגע משעמם.
כֵּיף! זה פשוט משחק שכיף לשחק בו! זה בחינם עם התועלת הנוספת שיש לי בכך שאני מבלה קצת זמן בחשיבה ובתכנון אסטרטגיות בזמן שאני מתרחק מדי פעם ברגעים של השעמום של הפרישה. אני אפילו חושב שמי שעדיין לא פרשו ייהנו מזה.
משחק מעולה
מְאַכזֵב!!! אני ברמה 9746 אז ברור ששיחקתי כבר זמן מה. אין רמות חדשות שאני בסדר איתן ואחכה לרמות חדשות; עם זאת, הרמות החוזרות לא צריכות להיות קשות כמוהן. אני אפילו לא באמת יכול ליהנות מהמשלחות או מהצד המאתגר בגלל הרמות שאני צריך לפגוש שוב. אני מאמין שהגעתי עד לכאן ומגיע לי טונות של דברים בחינם!!! רמות קלות!! איפה הם במיוחד לפני הספירה אני מחכה שתבנה עוד רמות!! תודה
דוֹמֶה: פנאי. Candy Crush Saga 4. Candy Crush Saga. King. 11/29/2021 ... Gardenscapes. Playrix. 11/15/2021. Minion Rush: sonsuz koşu oyunu 4.
אוהב את המשחק הזה אבל הזמנתי חבר שסיים את הרמות הדרושות ומעולם לא קיבלתי את המתנות שלי. פניתי לתמיכה אבל לא עזרה. אני משחק כבר יותר מ-5 שנים ובזבזתי כסף על המשחק הזה, בבקשה תן לי את המתנות שלי!
קפה בחורש - Kiryat Motzkin - RestaMeta
באיומים מתקדמים המשחק איטי מאד,לא כיף לשחק
👍
מהנה מאוד. מושך. קל להבנה. אבל נהיה קשה מדי לדעתי