Post by stupconfperpaxin on Feb 4, 2022 7:43:06 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clash Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clash Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty nekonečné kryštály ▞▞▞
▞▞▞ Clash Royale 2022 version ▞▞▞
Pay to win, sranda len tak na 10 minút a potom to je stále to isté, stratégia nie je veľmi hlboká
Baví ma táto hra, skvelá rovnováha medzi kartami a záruka spokojnosti po každom vyhratom kole! Avšak. Považujem to za mimoriadne frustrujúce, keď príde na prehru. Počas kola môže mať osoba v mojej lige karty, ktoré sa odomknú až vo vyššej fáze, a stále strácam trofeje za prehru s týmito ľuďmi. V tomto smere to nie je fér. Pretože by ma niekto mohol len tak zničiť kartami, o ktorých netuším, ako mám čeliť, alebo sú nemožné s tým, čo mám momentálne k dispozícii. Prepracujte to.
Etse raz budem pocut hehehea tak rozjem mobil
Nehrateľné po poslednej aktualizácii, oneskorenie, mrznúca hrozná hra, odinštalujem
Najhoršia hra nesťahovať
Po posledno update je to riadna picovina. Nevyvazene suboje. Cele o hovne. Nelepsi sa to moc... Dalsie updaty a nic...
Veľmi dobrá hra. Hrám od spustenia a milujem to. Mám pocit, že získať zlato je trochu odplata za výhru, pretože je ťažké získať dosť na maximum karty a predstavte si, že ich máte v balíčku 8. Okrem toho je to naozaj dobré, stále 5 hviezdičiek
Zábavné truhlice z dobrej hry sú pekné zlaté truhlice, ktoré môžu zmiznúť, ale opravte zlomenie veže na samom konci zápasu, jedna z jeho kráľovných veží mala viac zdravia ako moja, pretože mi potom dral zdravie, ale nemal takmer žiadne zdravie kráľa. plný kráľ hore, takže som prehral, pretože mal viac kráľovnej zdravia
Aby som bol spravodlivý, stále túto hru často hrám. Považujem to za skutočne frustrujúce, že je to ABSOLÚTNA hra „zaplatenie za výhru“ a ešte viac s aktualizáciou. Ak dokážete zaplatiť 1 000 $ za veľa drahokamov, som si istý, že budete dobrý, alebo len hrajte naozaj veľmi dlho a nechajte si nakopať zadok od ľudí, ktorí mali 1 000 $
Sračka Raz vyhrá a 10 krát prehrám táto hra nemá logiku
strategické hry na pc zadarmo stiahnut - TAWI-SHOP
Zlá hra
Existuje nejaká hra na iOS kde sú neni najebane reklamy ? Skurvenci aby si človek ráno v ... 8:25 AM · Dec 2, 2017·Twitter for iPhone ... clash royale .
Celkom fajn hra. Avšak rebrík, čo je herný režim, v ktorom čelíte normálnym ľuďom a je to regulárna bitka, je nespravodlivý, pretože hry tvoria matchmaking s ostatnými hráčmi. Takže, ak som kráľom úrovne 10, väčšinou pôjdem proti úrovni 11 s kartami, ktoré sú pravdepodobne úrovne 14. Hra je tiež veľmi otravná a jediné, s čím sa dnes stretávam, je mega rytier, čarodej, čarodejnica a pekka. A VŠETKY SÚ PREPLNENÉ. Hra je jednoducho nespravodlivá a zúrivá, keď prehráte a váš súper je tak prekonaný.
Táto hra je nevyvážená Zaplaťte 2, vyhrajte Mega rytier je príliš OP Nehrateľné v aréne 11
Hru mám rád už dlho a nová aktualizácia je skvelá, ale na modeli zariadenia sa zdá, že prináša chybu, vždy keď dokončím bitku a vrátim sa späť na obrazovku profilu, hra nakrátko zamrzne a to pokazí 2v2 bitky a hrať proti. Pred chvíľou došlo k ďalšej chybnej chybe a vy ste to opravili! Ak by ste tu mohli urobiť to isté, moja skúsenosť s touto hrou by bola perfektná!
Clash royale je skutočne úžasný. Ja a môj klan často prepíname z hrania clash of clans a clash royale, ale myslím si, že ďalších pár mesiacov budem hrať clash royale, pretože táto nová aktualizácia je ŠÍLENÁ. Páči sa mi, ako sú šampióni naozaj dobrí, ale nie príliš premožení. Pokračujte v skvelej práci Supercell!
Prečo to tak zmenili? Hral som to od roku 2017 a bola to skvelá hra... A teraz? je to horšie. Kiež by som sa mohla vrátiť v čase 😞😭
Clash of Clans - kniha - Panta Rhei
Odkedy videli posledné dve postavy do hry takzvanú battle healerku a tu piču čo strieľať raketky hra sa nedá hrať hrám to už 3 roky a nikdy som nebol taký znechutený táto hra už nemá význam je to úplná strata času keď sa chceš zabaviť radšej si choď stavať lego
Ako bolo super ale po aktualizácii nie 😓😰
Stiahnite si APK Clash Royale Mod (Unlimited Everything Gold / Coins / Gems / Crystals) - najnovšia verzia 3.4.2. V detstve sme všetci zvykli počúvať príbehy
Nudaaaa
Super hra ale za tú Wifinku a na pá postavičky vysoké levly
verry gut vetter
Nesťahujte hru, je to na hovno. Vytváranie zápasov je také zlé. Nemám žiadne jednotky maximálnej úrovne, ale všetci, proti ktorým idem, majú maximálnu úroveň. Práve som prehral 9 z 10 hier, ktoré som skúšal. Takže áno, to je rozbité lol tiež vyraďte podvodníkov, keď niekto môže zhodiť 2 alebo 3 vyššie pobrežné jednotky skôr, ako ja môžem vyradiť 1 alebo 2 lacnejšie jednotky, viete, že máte problém.
Dávam iba 3 hviezdičky, pretože keď prehráte zápas, prehráte 29 až 32 trofejí, ale keď vyhráte, získate iba 28 až 30, čo je super nevyvážené a áno, elektro gigant musí byť nervózny. Keď útočí, jeho poškodenie je príliš veľké, je to ako úder mini pekka. Okrem týchto dvoch nepríjemných problémov je zvyšok dobrý. Opravte si supercelu svojej hry.
DoBré ale keď si na visokom levli tak ťa to nebaví
Hra ide dolu vodou, seká ,dlho načítava buguje...
Desať mega Minion : snip snip snipsnipsnip.
Ako veterán tejto hry si ju odo mňa vezmite a teraz sa neobťažujte inštaláciou. Bohužiaľ, hra sa postupne stáva viac a viac platenou za výhru. Ak chcete hrať, umiestňujete a vyrovnávate karty a pokúšate sa vziať kráľovu vežu. Jednoduché, kým si neuvedomíte, že ak si zakúpite battle pass, môžete jednoducho začať VEĽMI levelovanie kariet. Ani hráčska základňa nie je o nič lepšia, pretože akonáhle dosiahnete určité body, bitky sa stanú monotónnymi a každý hráč má rovnaký balíček. Celkovo je hra nekvalitná
Úprimne povedané, hra je v poriadku, pretože je to trochu iná vec a je to celkom zábavné vylepšovanie kariet, ale hra tiež nie je taká strategická a je to trochu len spamový festival, kde vyhráva ten, kto mal šťastie alebo minul veľa peňazí na karty. . Hra je však len mobilná hra, takže to nie je niečo, čo som kedy očakával, že bude dobrá.
Ako vyriešiť problémy s pripojením Clash Royale - Guidlings
Super hra,ale veľmi citlivá na stabilitu spojenia (problém niekedy aj na strane serveru)
Mega hra
Super zábava. Zaplatiť za výhru. Táto hra je absolútna bomba na hranie. Solídna hrateľnosť, veľa prispôsobení, skvelý štýl, ale nedosahuje to v jednom smere, ktorý hru absolútne ničí. Vyhrať sa oplatí. Akonáhle zasiahnete oblasť 5, stratíte všetok postup, kedykoľvek prehráte zápas. Vyhrať hru bez akéhokoľvek poškodenia? +30 korún. Prehrať zápas o 1 HP po 10 minútach predĺženia? -30 korún... Ak nezaplatíte skutočné peniaze na zvýšenie svojich kariet, nedostanete sa cez 5. arénu... Zničilo to hru
To sa úplne nedá vyhrať idem normálne revat 😭😭😭 Mali by ste tu hru zakázať číňanom
Na pič hra nenormálne na nervy, keď ideš hru dá ti proti tebe hecera ktorý má Legends card na 7 aréne a to som iba na 5..... Všetci v tejto hre heckujú buď majú niakú silnú kartu ktorá je na 7 aréne alebo sa im rýchlo načítavam atramentom. Táto hra padá😭😭😭😭🤬👎👎
Hra Súboj Royale 3D prehrať na celú obrazovku, Clash Royale 3D populárne v kategórii Hypercasual ideálne na to, aby ste sa bavili online úplne zadarmo a bez
Dobrá hra ale prosim už nedávajte novú aktualizáciu namam už pamäť
Vývojári sú niekde inde a toto je jedna supercelová hra, ktorá má milión problémov. Kde sú správne nervy? Vývojári robia "aktualizácie podporujúce hráča", čo je hádam ďalší spôsob, ako povedať, "hej, ak vydáme pas s kozmetikou, ktorá dokáže hráča otočiť maximálne za dve sekundy, dostaneme oveľa viac peňazí!!!!"😹😹 😹😹🗿A čo dohadovanie založené na zručnostiach, ako má zmysel spájať hráčov s rovnakou úrovňou kráľovskej veže. Prečo vývojári nemôžu použiť priemery na úrovni karty.
Aktualizácia Picovina a napicu
Velmi dobra hra iba mi trochu vadia tie Clan Wars 2 tie su celkom nuda. Ale oplati sa si to stiahnut.
Jednoznačne najlepšia pvp aplikácia, akú som kedy hral. Je to stále chytenie peňazí, ale je to rozumnejšie ako čokoľvek iné, čo som videl, a má veľa obchodov. Čím dlhšie hrám, tým viac si všímam, že aktualizácie sa neprenášajú do obchodu Play, čo vám bráni hrať, ale nemôžem to proti nim počítať, takže recenzia je stále 5/5
Všetko, čo potrebujete vedieť o Clash Royale - EYEWATED ...
Clash Royale 3.1.0 APK + MOD (neobmedzené peniaze)
Download Clash Royale 2.7.4 APK
Dobre, dohadzovanie je z väčšej časti dobré, ak však vyhráte pár za sebou, dostanete zápas s hlúpymi hráčmi, ktorí majú vyššie úrovne, takže pre začiatočníkov bude ťažšie liezť. Hra vám doslova povie svoje p2w pri prvom otvorení aplikácie, takže sa na to nemusíte sťažovať. Žiadne potvrdzovacie tlačidlá pre prípad, že by ste na niečo omylom klikli. A nakoniec, hra už nie je zábavná, keď sa dostanete do striebornej alebo zlatej arény, pretože každý hráč používa rovnaké klasické balíčky.
Hra ma omráčila Ja a môj priateľ sme sa spolu hrali a mali sme nápad na balíček, tak sme išli do haly a prinútilo ma to prejsť na obrazovku zápasu 2v2, ktorú nemôžem opustiť, a keď zavriem a znova otvorím aplikáciu. núti ma späť na obrazovku zápasov, takže teraz hru doslova nemôžem hrať kvôli tejto chybe